Szigorú korlátozásokkal újra fogadjuk kedves Pácienseinket 2020. május 11-től.További információk »

Rendelő

2005-ben nyitottam meg magánrendelőmet. Rendszeresen részt veszek hazai és nemzetközi továbbképzéseken, így bővítve tudásomat, ismereteimet, folyamatosan megismerve a legkorszerűbb technikákat. Célom, hogy a pácienseim félelem nélkül üljenek be a fogorvosi székembe, gyönyörű mosollyal és elégedetten távozzanak.

A rendelő kialakításánál a betegek kényelme volt a fő szempont. A legkorszerűbb berendezések gondoskodnak a páciensek fájdalommentes kezeléséről. A tágas váróban a gyermekeknek játszósarok, a felnőtteknek ingyenes WiFi hozzáférés teszi kellemessé az ott eltöltött időt.


A fogorvosi rendelőmhöz természetesen fogtechnikai labor is tartozik. Nagyon fontos a gyors és precíz munkához, hogy a technikusok is kapcsolatba léphessenek a betegekkel, és ne csak a gipszmintát lássák a páciensről.

Fogtechnikus mesterlevéllel rendelkező technikusaink Dorozsmai Andrea, Dorozsmai Krisztina és Pigler Balázs a legmagasabb színvonalú munkát nyújtják. A laboratóriumi háttér nemzetközileg is elismert. Csak a legszigorúbb hazai és nemzetközi minőségbiztosítási követelményeknek megfelelő anyagokat, és technológiát alkalmazzuk.

Tekintse meg referenciáinkat


Az általunk használt fogászati eszközök és alapanyagok: